Lăcașele de cult reprezintă un reper pentru spritualitatea românească și hrana sufletească pentru un popor credincios al unui stat laic. Ne-am aplecat cu grijă asupra lor, iar portofoliul nostru include unele dintre cele mai importante așezăminte bisericești din Capitală, care au devenit, în timp, repere arhitecturale.

De-a lungul anilor, am susținut financiar proiectarea, construirea și amenajarea unor biserici mari precum Biserica Cotroceni, Biserica Grigorie Palama, Biserica Elena Doamna sau Mănăstirea Nucet.

Am făcut aceste lucruri cu bună credință, discret, dar continuu. Pentru ele sunt locuri în care se odihnesc cândva, cumva, speranțele sau ruga fiecăruia din noi.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

ATENEUL ROMÂN

Lucrări ample de consolidare au adus clădirea Ateneului, inaugurată în anul 1888, la un înalt nivel de siguranță și confort.