Sunt peste 40 de ani de când echipa noastră restaurează paginile trecutului și construiește viitorul, dincolo de limitele tradiționale ale domeniului nostru de activitate.
Mai mult de 40 de ani în care, împreună, am pus cărămidă peste cărămidă și am construit edificii care reprezintă astăzi o amprentă peste timp și o promisiune respectată față de clienții și partenerii noștri.
Doar câteva exemple sunt suficiente pentru a confirma credința că locul nostru în această industrie nu a fost niciodată întâmplător și că, atunci când munca este dublată de viziune, rezultatele nu pot fi decât remarcabile. Cu această proiecție asupra misiunii noastre de valoare, am reușit să restaurăm Palatul Cotroceni, Ateneul Român, Banca Națională a României sau Muzeul Național de Artă. Și proiectele continuă. Într-o abordare la fel de temeinică și la fel de sofisticată
Aedificia Carpați înseamnă însă mai mult decât un portofoliu impresionant de experiențe și proiecte. Înseamnă, în primul rând, o echipă a excelenței profesionale: toți și fiecare dintre cei care și-au asumat viziunea noastră și rigoarea de a construi durabil alcătuiesc această echipă. Aedificia Carpați mai înseamnă valorile în care credem și care au fost, în egală măsură cu priceperea și experiența fiecăruia dintre noi, motorul creșterii noastre.
Continuarea tradiției s-a tradus prin meticulozitatea dusă până la perfecțiune și prin respectarea statornică a termenelor promise. De aici, nu a mai fost decât un pas până la performanță, pe care am înțeles să o rafinăm permanent astfel încât să atingem excelența.
Misiunea pe care ne-am asumat-o în urmă cu patru decenii, aceea de a construi responsabil și de a crea o moștenire arhitecturală pentru România, rămâne și astăzi la fel de valabilă.
Obiectivele noastre rămân la fel de îndrăznețe, iar valoarea promisiunilor respectate căpătă, de la an la an, noi valențe de exigență.
Petre Badea,
Președinte
REINVESTIREA PROFITULUI
Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.
PALATUL COTROCENI
Palatul Cotroceni cuprinde cinci corpuri de clădiri, care însumează 36.000 de metri pătrați, amplasate într-un parc de 17 hectare.